"Program" robił poprzedni właściciel, niestety nie udostępnił mi żadnej na ten temat dokumentacji. VTECH mailowo potwierdza, że auto było u nich robione - szczegółów również nie chcą udostępnić - auto wydaje się bardzo mułowate więc dlatego moje pytanie w tym temacie.
"Program" robił poprzedni właściciel, niestety nie udostępnił mi żadnej na ten temat dokumentacji. VTECH mailowo potwierdza, że auto było u nich robione - szczegółów również nie chcą udostępnić - auto wydaje się bardzo mułowate więc dlatego moje pytanie w tym temacie.
LOGI!!!!!!!!
OI 1,8T 4x4 I-sze 1,8T w Polsce z K04-TFSI (3XXKM 4XXNm )
"program z dupy" tzn. że go nie ma czy jest ale beznadziejny?
mam się zacząć martwić że auto kiedyś mi stanie?
jestem laikiem w tych sprawach, czy samemu poradzę sobie z ustawieniem kąta?
"program z dupy" tzn. że go nie ma czy jest ale beznadziejny?
mam się zacząć martwić że auto kiedyś mi stanie?
jestem laikiem w tych sprawach, czy samemu poradzę sobie z ustawieniem kąta?
Ktos grzebał w sterowniku ale nie nazwałbym tego programem.
OI 1,8T 4x4 I-sze 1,8T w Polsce z K04-TFSI (3XXKM 4XXNm )
Witam proszę o analizę logów grup 018 elektrozawory pompek oktawia2 1,9 bxe na biegu jałowym 000 po dodaniu gazu i puszczeniu wyskakuje 128 i zaraz po tym wskakuje na 4,0 tak ma być albo jest coś nie tak
Witam proszę o analizę logów grup 018 elektrozawory pompek oktawia2 1,9 bxe na biegu jałowym 000 po dodaniu gazu i puszczeniu wyskakuje 128 i zaraz po tym wskakuje na 4,0 tak ma być albo jest coś nie tak
A gdzie te logi ?
Przemek DIAGNOSTYKA GRUPA VAG
A6 C4 Avant 2.5 TDi AEL quattro
80 B3 Limo 1.6 TD SB
A gdzie te logi ?
Wiesz co mam scanera i muszę nagrać filmik z logów i wkleić go jutro to zrobię Witam zrobiłem dzis rano na zimnym silniku na jałowym wartosc 0 ,00 po puszczeniu gazu wskakuje wartosc 128 i pózniej nie wskakuje juz 4,0 tak jak na ciepłym niewiem czy te zdjecia wystarcza bo jak nie to spróbuje wrzucic nagrany filmik na youtube choc nigdy jeszcze nic nie wrzucałem na youtube[/fade][/center][/youtube]
[ Dodano: Pon 06 Kwi, 15 11:42 ]
Zamieszczone przez przemik
Zamieszczone przez bolox1
A gdzie te logi ?
KOLEGO WIESZ CO MAM TE ZDJECIA SKOMPRESOWANE ALE NIE UMIE CI ICH WYSŁAC BEDE JESZCZE PRUBOWAŁ A MOŻE ZROBIŁ BYM INACZEJ JAK BYS MI PODAŁ ADRES POCZTY EMAIL TO BYM CI JE NA POCZTE WYSŁAŁ
Komentarz